Povežimo se

Mali kućanski aparati

Nova tehnologija zbog koje će glačanje biti ugodnije

Glačanje rublja mnogima je omražen posao. Međutim, uz nove tehnologije i inovacije može vam izmamiti i osmijeh na lice. Predstavljamo vam novi generator pare na tržištu.

Objavljeno

u

Za one koji žele savršeno izglačano rublje za svoju obitelj, no pritom žele pojednostaviti glačanje kako bi si olakšali život, Tefal® uvodi Pro Express Ultimate. Kombinirajući izvanrednu tehnologiju i dizajn, ovaj generator pare nove generacije sposoban je pružiti besprijekorne rezultate u rekordnom vremenu.

Najnovija inovacija iz Tefala®, zadivljuje sve: od perfekcionista, koji žele da im rublje izgleda besprijekorno, do ljubitelja profinjenih i elegantnih uređaja. Ova je generator pare dosad najmoćniji generator pare te robne marke te osigurava lako glačanje uz sjajne rezultate.

tefal-generator-pare-2-domnakvadrat

Foto: Tefal

U tu svrhu, dolazi uz impresivnu snagu pare od 8 bara. U načinu „boost”(„povećanje količine pare”) izlaz pare doseže 180 g/minuti zahvaljujući tehnologiji Ultimate Steam koju je razvio Tefal®, što omogućuje vlažniju i stoga učinkovitiju paru. Ova je funkcija poput šeste brzine, iz postolja uređaja, te zaista opušta vlakna rublja i omogućuje lako glačanje najtvrdokornijih nabora, kao i najdebljih tekstila, poput popluna ili trapera.

A zahvaljujući XL spremniku za vodu od 1,9 l Pro Express Ultimate omogućuje dugotrajno glačanje – do 3,5 sata u ekološkom načinu – bez potrebe za ponovnim punjenjem.

mario-nikolic-tefal-domnakvadrat

Foto: Tefal

Kako bi se održala trajna učinkovitost generatora pare, no u isto vrijeme i zaštitila kvaliteta rublja, Pro Express Ultimate opremljen je sustavom dvostruke zaštite:

  • Sakupljač kamenca, ekskluzivna inovacija iz Tefala®, koji se dokazao 10 puta učinkovitijim od postojećih sustava. Može se ukloniti i pohranjuje kamenac radi lakog čišćenja i dugotrajne učinkovitosti.
  • Sustav zaštite, ekskluzivna tehnologija koja djeluje kao štit i štiti rublje od kapljica vode koje bi ga mogle zaprljati.
predstavljanje-generatora-pare-domnakvadrat

Foto: Tefal

Kako bi se zaštitilo rublje, ali i osigurala odgovarajuća temperatura pri kojoj se jamče i kvaliteta i učinkovitost glačanja, važno je prilagoditi izlaz pare tkanini koja se glača. Umjesto da nudi samo jedan način za sve tekstile, Pro Express Ultimate dolazi s novom tehnologijom: Direct Control za savršene rezultate na svim tkaninama, pa čak i onim najzahtjevnijima.

S pomoću načina Eco, Delicate, Normal, Max ili Boost korisnici mogu regulirati izlaz pare prema sastavu tkanine njihove odjeće. Prije svega, mogu to učiniti izravno na glačalu zahvaljujući gumbima za regulaciju izlaza pare i temperature koji su integrirani u ručku. Stoga korisnici jednim dodirom prsta mogu uživati u savršenoj kombinaciji snage pare i njege odjeće.

Urednica na portalu, volim uređivati dom, a još više Dom na kvadrat. Javite mi se na: valentina@dom2.hr

Kliknite kako biste komentirali

Mali kućanski aparati

Kućanski aparati za zdrave obroke

Nova linija VitaFIT malih kućanskih uređaja

Objavljeno

u

Autor

Foto: DOMnaKVADRAT

 

Nova linija malih kućanskih uređaja VitaFIT namijenjena je svima koji žele ili već vode FIT životni stil. Pomoću novih BOSCH-ovih aparata moguće je napraviti sve vrste zdravih napitka ili cijeđenih svježih sokova.

 

bosch vitafit blender smoothie dom2

 

Predstavljeni su novi izuzetno snažni i tihi blender Silent Mixx, Blender MMBM7G3M 2Go s većom i manjom bočicom izrađenim od specijalne Tritan plastike, izuzetno snažan sokovnik MES4000 s keramičkom oštricom i velikom cijevi za punjenje, vrhunsko cijedilo za agrume i sokovnik sa sporo VITA cijeđenje sokova.

 

bosch vitafit antonija stupar jurkin vladimir sajnovic dom2

 

Sve novosti predstavio je direktor tvrtke“ BSH kućanski uređaji „ gospodin Eduard Slunjski. Predstavljanje novih Boschovih VitaFIT malih kućanskih uređaja vodila je Antonija Stupar Jurkin. Vrhunske smoothie je uz pomoć poznatog zagrebačkog kuhara Vladimira Šajnovića za uzvanike pripremala simpatična miss Zagreba Antonela Ivanović.

Svaki je uzvanik mogao izabrati sastojke po svom ukusu za svoj smoothie. Uzvanici su mogli birati između više okusa vrhunskih proteina, mlijeka ili vode i svih vrsta svježeg voća.

 

 

 

Nastavite čitati

Mali kućanski aparati

Kućni čarobnjak koji mi je promijenio život

[caption id="attachment_17407" align="alignnone" width=""]foto: Dom²[/caption]

Svoje iskustvo s BOSCH-evim usisavačem s nama je podijelila jedna mama

Objavljeno

u

 

Kao majka troje djece mogu vam priznati da me u životu vesele male stvari. Međutim, jedna mala stvar koju sam si nedavno priuštila u potpunosti je promijenila život u našem domu. Zato sam sa svima vama odlučila podijeliti priču o našem kućnom čarobnjaku.

 

bosch usisavac kucni carobnjak mama tamara dom2Kad imate djecu od 2, 4 i 8 godina malo toga u životu možete planirati, a održavanje kuće  čistom cijelo vrijeme, san je koji ne uspijevate dosanjati čak i ako spavate s usisavačem.  Dijelovi igračaka, hrana, pa čak i odjeća mogu se nalaziti na mjestima na kojima nikada niste očekivali. A o količini prašine koja se skupi u samo jednom danu da i ne pričam. To je bio poseban problem jer je moj četverogodišnjak alergičan na prašinu.

Godinama sam se borila sa starim usisavačem kojeg sam dobila od svoje majke. Kad bi se vrećica napunila do pola, više nije htio usisavati. Umjesto da prašinu usisava, činilo mi se da ju još više širi po prostoru. Grozan je to osjećaj.

Napokon sam odlučila da ću se nečim posebnim počastiti. Neću kupiti novu haljinu niti cipele, već USISAVAČ. Obilazeći razne prodavaonice i gledajući ponudu shvatila sam da moram odrediti granice. Trebala sam znati što tražim. Tražim usisavač koji će me prvenstveno osloboditi  prašine u domu, da ne zauzima previše prostora dok je pospremljen, da mi ne jačaju mišići dok ga prenosim sa jednog mjesta na drugo,  da mu je cijena prihvatljiva i da ne troši puno struje s obzirom na to da će biti često u upotrebi. Gotovo sam odustala od potrage za idealnim usisavačem. Iznijela sam svoje muke ljubaznom prodavaču i njegove su riječi da ima nešto upravo za mene zvučale gotovo nestvarno.

 

Preporučio mi je BOSCH-ov usisavač koji je odmah zadovoljio moja prva tri zahtjeva – da troši malo struje, da mu je cijena prihvatljiva i svakako najbitnije – da usisa sve zgnječene štapiće, smokiće i prašinu u dijelovima stana gdje ih ne možete ni zamisliti. Mislila sam da su hvale koje mi je rekao o njemu samo puste priče.

 

Dok sam otvarala kutiju, prvi dodir s mojim novim usisavačem nije u meni pobudio veće oduševljenje. Uslijedilo je otvaranje vrećica s razim dodacima – četka ova, četka ona… crijevo, nastavak prvi, nastavak drugi….pa opet neki produžetak. E, to me je već zaintrigiralo. Razmišljam o prašini ispod kreveta – nije valjda da ću moći zavući crijevo do kraja? Idem ga isprobati. Slažem, sastavljam, produžavam i idem prvo do spavaće sobe. Zar više neću morati leći na pod i zavlačiti ruku pod krevet da bi ispod njega usisala silne mucice koje ne znam ni sama kako su se tamo stvorile, pitam se.

Zadatak jedan – obavljen.

 

bosch usisavac kucni carobnjak dom2

Vrh mojeg ormara već dulje vremena nije vidio usisavač. Nemojte odmah pomisliti da ne vodim dovoljno brige o svojem domu. Bojim se visine, na ljestve se ne volim penjati, a stari usisavač mi je bio težak.

Pokušavam usisati vrh ormara penjući se na komodu. Idem ja, ide usisavač. Da bih dobila još malo na visini, naslanjam donji dio usisavača na komodu. Ne prevrće se – tu dodajem još jednu ocjenu više. Zadatak dva – obavljen.

Sad već sa smješkom idem prema dnevnom boravku. Dok najmlađe dijete spava, idem usisati i dnevni boravak. Skupljam igračke u kutiju i počinjem sa usisavanjem. Neću ga valjda probuditi, pomislim – i nastavim dalje. Vodi me samo želja za domom bez prašine. Usisavam tepih na kojem se igraju, parket, pločice u kuhinji, ispod trosjeda, mjenjam nastavke pa usisavam ispod ormara. Moram ovo podijeliti s vama – najzanimljivije mi je bilo usisavati trosjed – da, dobro ste pročitali – trosjed. Kad sam podigla  jastuke trosjeda bilo je tu svega. Zdrobljeni štapići, kikiriki, pez bomboni… Sve je to bez muke obavio moj usisavač. Za sobom je ostavljao ugodan miris čistoće.

 

I još nešto. U stanu od 55 m2 nemamo mjesta na bacanje. Svaki prostor mora biti maksimalno iskorišten. Cijeli usisavač mi je stao u ladicu ormara u hodniku. Konačno sam dobila ona TRI centimetra koja su mi falila da ladicu zatvorim do kraja. Zbogom maminom usisavaču.

 

Možda ćete pomisliti da sam pukla kad sa troje djece pišem o usisavaču. Ali ne, imam osmjeh na licu. Kad djeca sita spavaju, moram malo sebi dati oduška. Djecu volim najviše na svijetu, ali uvijek sam voljela čitati i pisati. Ovo smatram ispušnim ventilom. Ne razmišljam o novoj šminki niti novoj garderobi. Dok mi djeca ne odrastu, tu su oni i  njihovo zdravlje u čistom i sretnom domu.

 

Moram priznati da je čišćenje doma s ovim Boschovim usisavačem postalo poput dječje igre. A upravo zbog dječje igre sam i mirnija jer nakon što naš kućni čarobnjak obavi svoje, moji se mališani mogu igrati i na podu, bez straha od prljavštine i alergija.

 

I zapamtite – NIJE SVE U VELIČINI!!!

mama Tamara

 

Nastavite čitati

Mali kućanski aparati

Za ljubitelje dizajna i toplog čaja

Kuhalo za vodu s automatskim isključivanjem i zaštitom od pregrijavanja i isušivanja.

Objavljeno

u

Autor

Ovo markantno kuhalo za vodu snage 2400 W služi  za pripremanje različitih toplih napitaka koji  naš dan čine još ugodnijim i ljepšim.  U kuhalu se može pripremiti do 1,5 litre napitka. Upotreba je izrazito jednostavna i sigurna jer je kuhalo opremljeno sa sigurnosnim prekidačem za automatsko isključivanje kod točke vrenja i zaštitom od isušivanja. Kuhalo možemo na podlošku rotirati za 360° i ono se s njega  može vrlo  jednostavno podizati  te isto tako i ponovno staviti.

kuhalo za vodu bosch cordless styline dom2

 

Pravi ljubitelji čaja znaju da temperatura vode treba savršeno odgovarati pojedinoj vrsti čaja — jer se samo tako okusi mogu potpuno razviti. Kako biste to postigli, sada možete podesiti temperaturu vode na četiri razine — od 70°C do 100°C — putem LED zaslona koji pokazuje kada se dosegne određena razina temperature.

 

kuhalo za vodu bosch cordless styline 2 dom2

 

Kuhalo za vodu je opremljeno i funkcijom “Keep Warm” za konstantno održavanje temperature. Dno posude je napravljeno od nehrđajućeg čelika, a grijači su radi sigurnosti pokriveni. Filter za vodeni kamenac se može ukloniti radi čišćenja i napravljen je od nehrđajućeg čelika. Razina vode u kuhalu može se očitati na vanjskoj strani vrča. Poklopac vrča može se otvoriti pritiskom na gumb, a može se i zaključati. Priključni kabel se može jednostavno sakriti u poseban utor za lako spremanje kuhala.

 

Kuhalo za vodu BOSCH Styline prekrasan je poklon u ovo blagdansko vrijeme darivanja koje nam već kuca na vrata.

 

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Izbor urednice

ljudi-obitelj-domnakvadrat ljudi-obitelj-domnakvadrat
Izbor uredniceprije 1 mjesec

5300 mladih riješilo stambeno pitanje zahvaljujući subvencioniranju kredita

Štromar: Mladima osigurati dom je prioritet

muo-izlozba-cestitka-bozic-domnakvadrat muo-izlozba-cestitka-bozic-domnakvadrat
Izbor uredniceprije 2 mjeseca

Izložba blagdanskih čestitki

Izložba je otvorena u Muzeju za umjetnost i obrt i traje do veljače 2019.

Stancija-Vigini-dnevni-boravak-dvosjed-fotelja-rustikalno-domnakvadrat Stancija-Vigini-dnevni-boravak-dvosjed-fotelja-rustikalno-domnakvadrat
Izbor uredniceprije 3 mjeseca

Fotogalerija koja će vas nadahnuti!

Zavirili smo o unutrašnjost predivne, rustikalno uređene vile u srcu Istre

espresso-krups-aparat-kava-tipka-domnakvadrat.png espresso-krups-aparat-kava-tipka-domnakvadrat.png
Izbor uredniceprije 3 mjeseca

Krups Evidence potpuno automatizirani espresso aparat – tajna savršenog espressa

Pripremite kavu baš prema vašem ukusu!

Lesninaxxxl-kredit-namještaj Lesninaxxxl-kredit-namještaj
Izbor uredniceprije 4 mjeseca

XXXL SUPER KREDIT

9. listopad – 30. studeni

zavjese-koje-vas-cine-sretnim-lesnina-domnakvadrat zavjese-koje-vas-cine-sretnim-lesnina-domnakvadrat
Izbor uredniceprije 5 mjeseci

Zavjese koje vas čine sretnima

Lesnina XXXL predstavlja nove trendove i posebne pogodnosti za uživanje u toplini doma

Miele rodendanska torta Miele rodendanska torta
Izbor uredniceprije 5 mjeseci

Miele Experience Center Zagreb proslavio 10. rođendan!

Poznati njemački brend kućanskih uređaja, Miele, proslavio je 10 godina postojanja svojeg 'IN' mjesta - Miele Experience Centera Zagreb

moja-kuhinja-iz-snova-lesnina-domnakvadrat moja-kuhinja-iz-snova-lesnina-domnakvadrat
Izbor uredniceprije 7 mjeseci

Moja kuhinja iz snova – novi katalog Lesnine XXXL

Lesnina XXXL predstavlja nove trendove i posebne pogodnosti za uživanje u toplini doma

lesnina-sesvete-otvorenje-domnakvadrat lesnina-sesvete-otvorenje-domnakvadrat
Izbor uredniceprije 8 mjeseci

Lesnina XXXL Hrvatska u Zagrebu je otvorila Lesnina XXXL Zagreb East

Prvi, u potpunosti preuređen prodajni centar Lesnine XXXL, Lesnina XXXL Zagreb East, otvara svoja vrata za građanstvo 28.lipnja 2018. Vrijednost...

Lesnina-XXXL-Zagreb-East-domnakvadrat Lesnina-XXXL-Zagreb-East-domnakvadrat
Izbor uredniceprije 8 mjeseci

Lesnina XXXL Hrvatska otvara u potpunosti preuređen, najnoviji i najmoderniji prodajni centar

Najsuvremeniji prodajni centar Lesnine u Hrvatskoj otvara svoja vrata u četvrtak, 28.lipnja 2018. Vrijednost investicije kompletne renovacije centra iznosi 12...

POPULARNO