Povežimo se

Dom na kvadrat online

Sezona 16 epizoda 7

U ovotjednoj epizodi donosimoIdealni tepisi za različite dijelove doma

Oni daju toplinu prostoru, izvrsna su zvučna izolacija, a neki čak imaju i vrijednost umjetničkih djela. Odabirom drugačijeg tepiha možete u potpunosti promijeniti izgled interijera. Kako ih birati, uklopiti, ali i kombinirati savjetovao nam je dizajner interijera Matej Kušević. 


Lete li cijene nekretnina u nebo?

Svi koji su u potrazi za svojim ili novim domom svjesni su toga da su u posljednje vrijeme kvadrati poskupili. Istražili smo kakvo je stanje na tržištu nekretnina i provjerili jesu li iznimno visoke cijene pravilo ili iznimka.


Recept za japchae – tradicionalno korejsko jelo

Ako vas je vijest o visokim cijenama nekretnina uznemirila, imamo recept za smirenje. Dolazi iz istočne Azije. Upoznajte tajne kuhinje Republike Koreje.


Trikovi za opremanje kupaonice

Kod opremanja doma mnogima se ne da trošiti vrijeme na potragu, pa dobro dođe kad sve mogu naći na jednom mjestu. Pogotovo ako opremaju, primjerice, kupaonicu. Otkrivamo gdje to napraviti, ali i koji su trendovi.


Trend report – noviteti s ovogodišnje Ambiente

Prošlog je tjedna na zagrebačkom velesajmu održana Ambienta. Pogledajte koje smo novitete tamo vidjeli.


Uradi sam – kako napraviti prigodan jesenski aranžman

Ovih dana tržnice su prepune cvijeća koje tradicionalno kupujemo za blagdan Svih Svetih. No, ako volite šetnje i boravak u prirodi, na raspolaganju vam je pravo bogatstvo prirodnih dekoracija. Pogledajte kako jesenski plodovi u rukama jedne kreativke mogu postati predivan prigodni aranžman.

Oglas
Kliknite kako biste komentirali

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar

Dom na kvadrat online

Sezona 18 epizoda 23

Nastavite čitati

Dom na kvadrat online

Sezona 18 epizoda 22

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Izbor urednice