Povežimo se

Dom na kvadrat online

Sezona 16 epizoda 6

U ovotjednoj epizodi donosimoHome staging – kako pripremiti stan za prodaju

home-staging-dom-na-kvadrat

Uredan i uređen stan puno se brže i lakše prodaje. Primijetili su to još 70-tih godina prošlog stoljeća na američkom tržištu nekretnina. I naši prodavatelji polako shvaćaju da se stan prije prodaje mora temeljito pripremiti. U sljedećim minutama pogledajte što je to home staging ili priprema nekretnine za prodaju.


Eklekticizam – recept za dobru mješavinu stilova!

eklekticizam-dom-na-kvadrat

Trenutno je vrlo popularno dom urediti eklektično. Kako to dobro napraviti otkrivamo u jednom zagrebačkom kafiću, koji se tek otvara. Njegovo ime otkriva da je posao napravljen odlično, odnosno kako bi Francuzi rekli Tres Chic.


Energetski obnovite kuću ETICS fasadnim sustavom

etics-fasadni-sustav-dom-na-kvadrat

Oblaganje ETICS fasadnim sustavom kuću će učiniti kvalitetnijom i ljepšom, zdravijom za život i energetski učinkovitijom. Zbog smanjene potrebe za grijanjem, kućanstvu će omogućiti da emitira manje stakleničkih plinova u atmoferu.


Arhitektura je stvaranje doživljaja u prostoru!

damjan-geber-dom-na-kvadrat

Tema je to koja se provlači izložbom povodom prvih deset godina poznate agencije za oblikovanje prostora. Tom prilikom porazgovarali smo s arhitektom Damjanom Geberom i saznali zašto pri uređenju prostora danas klasično znanje o arhitekturi nije više dovoljno te kako na nas utječe prostor koji nas okružuje.


Inovativni sustavi odvodnje za eksterijer i interijer

tus-kanalica-aco-dom-na-kvadrat

Profesionalna odvodnja, učinkovito pročišćavanje te kontrolirano otpuštanje vode i njezino ponovno korištenje odgovori su za ugodnjiji i ekološki prihvatljivi način života.


Hotel za biljke uspješno odradio prvu sezonu

hotel-za-biljke-doma-na-kvadrat

Posljednjih godina zvijezde brojnih profila na društvenim su sobne biljke. I kod nas je sve više ljubitelja urbanih džungli koji svoje rijetke primjerke maze i paze, a kad odlaze na odmor ostavljaju ih na čuvanje u hotelu za biljke.

Oglas
Kliknite kako biste komentirali

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar

Dom na kvadrat online

Sezona 18 epizoda 23

Nastavite čitati

Dom na kvadrat online

Sezona 18 epizoda 22

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Izbor urednice