Povežimo se

Dom na kvadrat online

Sezona 16 epizoda 15

U ovotjednoj epizodi donosimoArhitektica i tokarica u jednom

drvotokarnje-dom-na-kvadrat

Arhitekti su nerijetko ljubitelji lijepih stvari i umjetnici. Zbog svoje zaljubljenosti u drvo arhitektica Karolina Kukec Kassal naučila je čak i tokariti. Zbog toga je i dio kuće pretvorila u radionicu.


Detox nakon blagdana!

Svakome se dogodi da za blagdane nabaci koju kilu viška. Nije to ništa strašno, ako nakon unošenja poviše kalorija nastavite s izbalansiranom prehranom punom sirovog voća i povrća.


Boje 2022.

U ovo se vrijeme obično objavljuje koja će boja vladati modom, ali i interijerima tokom cijele godine. Autoriteti za boje obično se ne slažu previše po tom pitanju, ali ove su godine odredili prilično bliske nijanse.


Martha Thorne otkrila nam je kako osvojiti arhitektonskog Oscara

Kako osvojiti Pritzkera – pitanje je to na koje odgovor želi znati većina arhitekata. Voljeli bismo ga znati i mi pa smo pitanje postavili na pravom mjestu.


Keksići za sve prigode slastičarke Ivane Čuljak

Svi se mi volimo povremeno počastiti. Zato oni, koji ne vole iznenađenja, uvijek imaju neku slasticu pri ruci. Kako biste i vi bili spremni za sve prigode imamo ideju.


Borove u tegli vratite u prirodu!

bor-utegli-presađivanje-dom-na-kvadrat

Mnogi su se proteklih blagdana odlučili za božićna drvca u tegli. Kako im omogućiti da opstanu tijekom cijele godine saznali smo od registriranog uzgajivača borova.

Oglas
Kliknite kako biste komentirali

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar

Dom na kvadrat online

Sezona 18 epizoda 23

Nastavite čitati

Dom na kvadrat online

Sezona 18 epizoda 22

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Izbor urednice