Povežimo se

Dom na kvadrat online

Sezona 14 epizoda 22

U ovotjednoj epizodi donosimoZavirili smo u Boškin svijet – novootvoreni concept store

concept-store-tvoje-domnakvadrat

Detalji su ti koji neki prostor čine toplim i ugodnim za boravak. A kako te detalje izvrsno uklopiti u interijer, pokazala sam je arhitektica Boška Bahtijarević u svojem concept storeu.


Bazen vrhunske francuske kvalitete za uživanje

prekrasni-bazen-na-okućnici-jerkiž-bazeni-domnakvadrat

Rijetki su prizori koji vas u tople ljetne dane mogu ostaviti bez daha. Jedan od njih svakako je pogled na predivan bazen. Predstavljamo vam Desjoyaux bazene koje zastupa tvrtka Jerkić bazeni.


U njihovim rukama svaka okućnica postaje oaza

kuća-s-bazenom-luksuz-domnakvadrat

Bilo da ima bazen ili prekrasno uređen vrt – i okućnica je dio doma. Nju treba pomno planirati i urediti. Kako to napraviti znaju dizajneri vrta. Saznali smo što sve uče i što sve mogu osmisliti.


Recikliranje je in! Uradi sam kopču ili torbicu

torba-od-plakata-uradi-sam-domnakvadrat

Kupi, iskoristi, baci – glavna je, mogli bismo reći, zapovijed potrošačkog društva. No, možemo joj odbiti poslušnost i istovremeno biti ekološko osjetljivi. Zato je tu recikliranje, odnosno nova upotreba starih stvari. Na taj ih način ponovno vraćamo u život i dodajemo nove vrijednosti. 


Vodič za kupnju sjedeće garniture

dnevni-boravak-dezeni-namještaj-lesnina-xxxl-domnakvadrat

Trosjed, kutna garnitura, u više komada, od kojeg materijala? Sve su to pitanja koja si mnogi postavljaju kad kupuju sjedeću garnituru. Zato smo vam pripremili mali vodič kako da lakše odaberete taj važan komad namještaja.


Navodnjavanje biljaka u vrijeme godišnjih odmora

navodnjavanje-domnakvadrat

S odlaskom na godišnji odmor mnogi se nađu u problemu. Treba se pobrinuti za biljke. Ako nemate brižnog susjeda, prijatelja ili rodbinu koji će se brinuti o vašim ljepoticama dok vas nema, ne očajavajte. Vrtni centar Šestine i Dom na kvadrat nude rješenje. Uz konvencionalne sustave za navodnjavanje donosimo vam ideje za izradu sustava za samozalijevanje.

Oglas
Kliknite kako biste komentirali

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar

Dom na kvadrat online

Sezona 18 epizoda 31

Nastavite čitati

Dom na kvadrat online

Sezona 18 epizoda 30

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Izbor urednice