Povežimo se

Bez kategorije

Trend report – najveći sajam keramike i sanitarija

Cersaie 2016. – novi trendovi u uređenju kupaonica

U Bologni je od 26. do 30. rujna 2016. održan Cersaie – najveći sajam keramike i kupaonskih sanitarija na svijetu. U pet dana sajam je posjetilo više od 106.500 ljudi što je gotovo 5.000 više nego prošle godine. Po prvi puta strani posjetitelji premašili su brojku od 50.000.

Cersaie 2016 trendovi uredjenje kupaonice dom2 mramor

Na sajmu su novitete predstavila 852 izlagača iz 43 različite zemlje. Neki se trendovi povlače iz naših domova, a ove godine pojedini posebno dominiraju. Koji su to, pogledajte u videu!

Oglas
Kliknite kako biste komentirali

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar

Bez kategorije

Zlatna boja u interijeru

Budite odvažni i unesite dozu glamura u svoj dom

Foto: DOMnaKVADRAT

Zlatna boja je kraljevska boja, boja moći, znanja i vlasti. Ona simbolizira profinjenost, eleganciju, uspjeh i bogatstvo. Ako u svoj interijer želite unijeti dozu glamura i luksuza, zlatna boja zasigurno je pravi odabir. Jednako dobro se uklapa u klasično uređene kao i u moderne prostore i ima moć obogatiti svaki interijer.

Iako ćemo zlatnu u interijerima najčešće pronaći kako krasi okvire, ogledala i ostale detalje, moguće ju je kombinirati i u mnoštvu drugih verzija. Ipak, kako bismo zadržali profinjenost, bitno je znati na što obratiti pozornost.

Nastavite čitati

Bez kategorije

Uredite dom u crno – bijeloj kombinaciji

Klasična elegancija takozvanih ne – boja

crno-bijela-boja-interijeru-dom2
Foto: DOMnaKVADRAT

 

Dizajneri i arhitekti se slažu u ovome – uredite li dom u neutralnim bojama, dekorima i detaljima možete mu mijenjati lice kad god poželite.

 

crno bijela boja u interijeru dom2

 

Zato smo odlučili pokazati vam kako to napraviti s klasičnom kombinacijom takozvanih ne boja – vodimo vas u svijet crno-bijelih interijera.

 

Pogledajte video!

 

 

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Oglas

Izbor urednice