Povežimo se

Bez kategorije

Rasvjeta s druge planete

Rasvjetna tijela uvijek su imale funkcionalnu, ali i važnu estetsku ulogu. Raskošni, veliki lusteri ukrašavali su dvorove i domove najimućnijih, a izbor stolnih i podnih lampi i plafonjera danas je raznovrsniji no ikad.

Foto: Foscarini

Osim primarne fukcije rasvjetljavanja prostora, rasvjetna tijela se moraju i vizualno prilagoditi ostalim elementima u stanu. Odabir lampe ili lustera ujecat će na cjelokupnu sliku koju će naši ukućani i gosti dobiti o našem domu; rasvjeta tako može vizualno povećati prostor i učiniti ga ugodnim, ali krivim odabirom interijer može postati sumoran.

 

Foscarni rasvjeta Dom2

 

Za vas smo izabrali fotografije neke od najzanimljivijih rasvjetnih elemenata talijanskog branda Foscarini, koji će svojim kreativnim formama začiniti moderne interijere.

 

 

 

Oglas
Kliknite kako biste komentirali

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar

Bez kategorije

Zlatna boja u interijeru

Budite odvažni i unesite dozu glamura u svoj dom

Foto: DOMnaKVADRAT

Zlatna boja je kraljevska boja, boja moći, znanja i vlasti. Ona simbolizira profinjenost, eleganciju, uspjeh i bogatstvo. Ako u svoj interijer želite unijeti dozu glamura i luksuza, zlatna boja zasigurno je pravi odabir. Jednako dobro se uklapa u klasično uređene kao i u moderne prostore i ima moć obogatiti svaki interijer.

Iako ćemo zlatnu u interijerima najčešće pronaći kako krasi okvire, ogledala i ostale detalje, moguće ju je kombinirati i u mnoštvu drugih verzija. Ipak, kako bismo zadržali profinjenost, bitno je znati na što obratiti pozornost.

Nastavite čitati

Bez kategorije

Uredite dom u crno – bijeloj kombinaciji

Klasična elegancija takozvanih ne – boja

crno-bijela-boja-interijeru-dom2
Foto: DOMnaKVADRAT

 

Dizajneri i arhitekti se slažu u ovome – uredite li dom u neutralnim bojama, dekorima i detaljima možete mu mijenjati lice kad god poželite.

 

crno bijela boja u interijeru dom2

 

Zato smo odlučili pokazati vam kako to napraviti s klasičnom kombinacijom takozvanih ne boja – vodimo vas u svijet crno-bijelih interijera.

 

Pogledajte video!

 

 

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Oglas

Izbor urednice