Povežimo se

Bez kategorije

Kruno Bošnjak

U suradnji s Hrvatskim Društvom Umjetnosti, posjetili smo hrvatskog kipara Krunu Bošnjaka i s njim porazgovarali o njegovim počecima, najdražim skulpturama, ali i o stanju u umjetnosti danas.

Od siromašnog klinca iz sela Lovreća do jednog od najpoznatijih kipara hrvatske umjetnosti, bio je dugačak put  No, kako i sam umjetnik kaže, imao je sreće naći se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Školu primjenjene umjetnosti Kruno Bošnjak završio je u Zagrebu, a 1964. diplomirao i kiparstvo na Akademiji likovnih umjetnosti. Iza sebe ima velik broj inozemnih i domaćih izložbi, a radio je mnoge skulpture te portrete javnih i privatnih osoba, no među njima ne pravi razlike. Više u video prilogu.

 

Oglas
Kliknite kako biste komentirali

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar

Bez kategorije

Zlatna boja u interijeru

Budite odvažni i unesite dozu glamura u svoj dom

Foto: DOMnaKVADRAT

Zlatna boja je kraljevska boja, boja moći, znanja i vlasti. Ona simbolizira profinjenost, eleganciju, uspjeh i bogatstvo. Ako u svoj interijer želite unijeti dozu glamura i luksuza, zlatna boja zasigurno je pravi odabir. Jednako dobro se uklapa u klasično uređene kao i u moderne prostore i ima moć obogatiti svaki interijer.

Iako ćemo zlatnu u interijerima najčešće pronaći kako krasi okvire, ogledala i ostale detalje, moguće ju je kombinirati i u mnoštvu drugih verzija. Ipak, kako bismo zadržali profinjenost, bitno je znati na što obratiti pozornost.

Nastavite čitati

Bez kategorije

Uredite dom u crno – bijeloj kombinaciji

Klasična elegancija takozvanih ne – boja

crno-bijela-boja-interijeru-dom2
Foto: DOMnaKVADRAT

 

Dizajneri i arhitekti se slažu u ovome – uredite li dom u neutralnim bojama, dekorima i detaljima možete mu mijenjati lice kad god poželite.

 

crno bijela boja u interijeru dom2

 

Zato smo odlučili pokazati vam kako to napraviti s klasičnom kombinacijom takozvanih ne boja – vodimo vas u svijet crno-bijelih interijera.

 

Pogledajte video!

 

 

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Oglas

Izbor urednice