Povežimo se

Bez kategorije

Radionica „Kako pripremiti zdravi obrok“

SUVAG uz potporu tvrtke BSH kućanski uređaji d.o.o. proslavlja svoju 55 obljetnicu

Tvrtka BSH kućanski uređaji d.o.o. organizirala  je u vrtiću poliklinike SUVAG  radionicu kuhanja pod nazivom „Kako pripremiti zdravi obrok“. Radionica je održana za djecu koja svaki dan u vrtiću SUVAG-a  provedu između pet do šest sati radi rehabilitacije sluha i govora.

djeca i sef kuhinje pripremaju zdravi obrok bosch suvag dom2

Radionicu je za njih vodio poznati šef kuhinje Vladimir Šajnović, vlasnik zagrebačkog restorana Cheflja. Djeca su uživala pripremajući svoj zdravi obrok uz pomoć svog šefa, stručnog osoblja  Poliklinike i djelatnika tvrtke Bosch.

djeca pripremaju zdravi obrok bosch suvag dom2

Na taj su način uz igru usvojila i nova znanja o važnosti zdrave  prehrane, a usput su se i zabavljala  kuhajući i pomažući pripremiti zdravo jelo.

bosch mali kucanski aparati dom2 suvag donacija

Ove godine poliklinika SUVAG slavi 55 godina postojanja i tvrtka BSH kućanski uređaji  tim je povodom odlučila  donirati dječjem vrtiću Poliklinike SUVAG kućanske uređaje koji će omogućiti pripremanje zdravih i kvalitetnih obroka za njihovu djecu. Donaciju je Ravnateljici Poliklinike SUVAG,  gospođi Adindi Dulčić predao direktor tvrtke BSH kućanski uređaji, gospodin Eduard Slunjski.

Oglas
Kliknite kako biste komentirali

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar

Bez kategorije

Zlatna boja u interijeru

Budite odvažni i unesite dozu glamura u svoj dom

Foto: DOMnaKVADRAT

Zlatna boja je kraljevska boja, boja moći, znanja i vlasti. Ona simbolizira profinjenost, eleganciju, uspjeh i bogatstvo. Ako u svoj interijer želite unijeti dozu glamura i luksuza, zlatna boja zasigurno je pravi odabir. Jednako dobro se uklapa u klasično uređene kao i u moderne prostore i ima moć obogatiti svaki interijer.

Iako ćemo zlatnu u interijerima najčešće pronaći kako krasi okvire, ogledala i ostale detalje, moguće ju je kombinirati i u mnoštvu drugih verzija. Ipak, kako bismo zadržali profinjenost, bitno je znati na što obratiti pozornost.

Nastavite čitati

Bez kategorije

Uredite dom u crno – bijeloj kombinaciji

Klasična elegancija takozvanih ne – boja

crno-bijela-boja-interijeru-dom2
Foto: DOMnaKVADRAT

 

Dizajneri i arhitekti se slažu u ovome – uredite li dom u neutralnim bojama, dekorima i detaljima možete mu mijenjati lice kad god poželite.

 

crno bijela boja u interijeru dom2

 

Zato smo odlučili pokazati vam kako to napraviti s klasičnom kombinacijom takozvanih ne boja – vodimo vas u svijet crno-bijelih interijera.

 

Pogledajte video!

 

 

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Oglas

Izbor urednice