Povežimo se

Bez kategorije

Novi ekološki materijali za oblaganje podova!

Luksuzne vinil ploče kao praktično rješenje za podove

Novi ekološki materijali sve češće ulaze u naše domove. Posebno je važno da takve materijale koristite za oblaganje vaših zidova i podova.

luksuzne vinil ploce podna obloga dnevni boravak dom2

Luksuzne vinil ploče mogu izgldati poput drveta, cementa ili kamena. Riječ je o plivajućim podovima, otpornim na vlagu i na ogrebotine.

luksuzne vinil ploce podna obloga kuhinja dom2

Ovi se podovi vrlo lako postavljaju zbog čega ih bez problema možete seliti iz jednog prostora u drugi. Zašto odabrati ovakve podove za vaš prostor pogledajte u videu!

LVT podove potražite u Sagovima Zagreb!

Sagovi Zagreb 300x100

Bez kategorije

Zlatna boja u interijeru

Budite odvažni i unesite dozu glamura u svoj dom

Foto: DOMnaKVADRAT

Zlatna boja je kraljevska boja, boja moći, znanja i vlasti. Ona simbolizira profinjenost, eleganciju, uspjeh i bogatstvo. Ako u svoj interijer želite unijeti dozu glamura i luksuza, zlatna boja zasigurno je pravi odabir. Jednako dobro se uklapa u klasično uređene kao i u moderne prostore i ima moć obogatiti svaki interijer.

Iako ćemo zlatnu u interijerima najčešće pronaći kako krasi okvire, ogledala i ostale detalje, moguće ju je kombinirati i u mnoštvu drugih verzija. Ipak, kako bismo zadržali profinjenost, bitno je znati na što obratiti pozornost.

Nastavite čitati

Bez kategorije

Uredite dom u crno – bijeloj kombinaciji

Klasična elegancija takozvanih ne – boja

crno-bijela-boja-interijeru-dom2
Foto: DOMnaKVADRAT

 

Dizajneri i arhitekti se slažu u ovome – uredite li dom u neutralnim bojama, dekorima i detaljima možete mu mijenjati lice kad god poželite.

 

crno bijela boja u interijeru dom2

 

Zato smo odlučili pokazati vam kako to napraviti s klasičnom kombinacijom takozvanih ne boja – vodimo vas u svijet crno-bijelih interijera.

 

Pogledajte video!

 

 

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Oglas

Izbor urednice