Povežimo se

Bez kategorije

Mozaik pločice za unikatan dom

Iako se koriste još od davnog Bizanta, mozaik pločice i danas su u trendu. Pogledajte na koji se način slažu i kako ih najbolje smjestiti u kupaonici.

 

Mozaik je tehnika slaganja raznobojnih ili jednobojnih komadića kamena, keramike, stakla ili ogledala u pravilnim ili nepravilnim formama, kojima se stvaraju umjetničke slike, zidne dekoracije i plohe raznih uporabnih predmeta. Mozaik u interijer unosi poseban ugođaj, a ovisno o motivu koji prikazuje i površini na kojoj je izveden, privlači pažnju i izaziva divljenje.

 

Bez kategorije

Zlatna boja u interijeru

Budite odvažni i unesite dozu glamura u svoj dom

Foto: DOMnaKVADRAT

Zlatna boja je kraljevska boja, boja moći, znanja i vlasti. Ona simbolizira profinjenost, eleganciju, uspjeh i bogatstvo. Ako u svoj interijer želite unijeti dozu glamura i luksuza, zlatna boja zasigurno je pravi odabir. Jednako dobro se uklapa u klasično uređene kao i u moderne prostore i ima moć obogatiti svaki interijer.

Iako ćemo zlatnu u interijerima najčešće pronaći kako krasi okvire, ogledala i ostale detalje, moguće ju je kombinirati i u mnoštvu drugih verzija. Ipak, kako bismo zadržali profinjenost, bitno je znati na što obratiti pozornost.

Nastavite čitati

Bez kategorije

Uredite dom u crno – bijeloj kombinaciji

Klasična elegancija takozvanih ne – boja

crno-bijela-boja-interijeru-dom2
Foto: DOMnaKVADRAT

 

Dizajneri i arhitekti se slažu u ovome – uredite li dom u neutralnim bojama, dekorima i detaljima možete mu mijenjati lice kad god poželite.

 

crno bijela boja u interijeru dom2

 

Zato smo odlučili pokazati vam kako to napraviti s klasičnom kombinacijom takozvanih ne boja – vodimo vas u svijet crno-bijelih interijera.

 

Pogledajte video!

 

 

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Oglas

Izbor urednice