Povežimo se

Bez kategorije

Hrvatsko Društvo Umjetnosti: Petar Hranuelli

Petar Hranuelli poznat je po svojim skulpturama ženskih aktova po uzoru na prahistorijsku Veneru.

No posjetom njegovom ateljeu saznali smo još puno toga o njemu, stoga ostanite s nama i uživajte u ljepoti njegove umjetnosti.

Skulptura u domu, za razliku od slike, prava je rijetkost no to nije spriječilo kipara Petra Hranuellija da se cijelog svog života bavi isključivo kiparstvom. I bez obzira na njegovu glavnu temu – temu akta – umjetnik se ne može požaliti na broj kipova koji krase brojne parkove, kao i interijere ljudi diljem Hrvatske i Europe. No krenimo ispočetka.

 

Oglas
Kliknite kako biste komentirali

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar

Bez kategorije

Zlatna boja u interijeru

Budite odvažni i unesite dozu glamura u svoj dom

Foto: DOMnaKVADRAT

Zlatna boja je kraljevska boja, boja moći, znanja i vlasti. Ona simbolizira profinjenost, eleganciju, uspjeh i bogatstvo. Ako u svoj interijer želite unijeti dozu glamura i luksuza, zlatna boja zasigurno je pravi odabir. Jednako dobro se uklapa u klasično uređene kao i u moderne prostore i ima moć obogatiti svaki interijer.

Iako ćemo zlatnu u interijerima najčešće pronaći kako krasi okvire, ogledala i ostale detalje, moguće ju je kombinirati i u mnoštvu drugih verzija. Ipak, kako bismo zadržali profinjenost, bitno je znati na što obratiti pozornost.

Nastavite čitati

Bez kategorije

Uredite dom u crno – bijeloj kombinaciji

Klasična elegancija takozvanih ne – boja

crno-bijela-boja-interijeru-dom2
Foto: DOMnaKVADRAT

 

Dizajneri i arhitekti se slažu u ovome – uredite li dom u neutralnim bojama, dekorima i detaljima možete mu mijenjati lice kad god poželite.

 

crno bijela boja u interijeru dom2

 

Zato smo odlučili pokazati vam kako to napraviti s klasičnom kombinacijom takozvanih ne boja – vodimo vas u svijet crno-bijelih interijera.

 

Pogledajte video!

 

 

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Oglas

Izbor urednice