Povežimo se

Bez kategorije

Filmske keramičke pločice za 63. Pulski filmski festival

Keramika Modus proizvela je originalni filmski suvenir

Ovogodišnji Pulski filmski festival donio je originalnu novost u svijet filmskih festivala. Naime, za potrebe organizatora, Keramika Modus je proizvele posebne keramičke pločice s prepoznatljivim žutim vizualnim identitetom festivala.

keramika modus filmske plocice u izlogu dom2

Festivalske pločice dijelile su se specijalnim gostima 63. Pulskog filmskog festivala, a za vrijeme trajanja festivala nalazile su se u izlozima galerija, kafića, pa i modnih trgovina. U nekim su se kafićima koristile i umjesto podložaka.

keramika modus filmske plocice pula 2016 dom2

Za potrebe filmskog festivala Keramika Modus je proizvela 300 komada keramičkih pločica klasičnom digitalnom tehnologijom.

Oglas
Kliknite kako biste komentirali

You must be logged in to post a comment Login

Ostavi komentar

Bez kategorije

Zlatna boja u interijeru

Budite odvažni i unesite dozu glamura u svoj dom

Foto: DOMnaKVADRAT

Zlatna boja je kraljevska boja, boja moći, znanja i vlasti. Ona simbolizira profinjenost, eleganciju, uspjeh i bogatstvo. Ako u svoj interijer želite unijeti dozu glamura i luksuza, zlatna boja zasigurno je pravi odabir. Jednako dobro se uklapa u klasično uređene kao i u moderne prostore i ima moć obogatiti svaki interijer.

Iako ćemo zlatnu u interijerima najčešće pronaći kako krasi okvire, ogledala i ostale detalje, moguće ju je kombinirati i u mnoštvu drugih verzija. Ipak, kako bismo zadržali profinjenost, bitno je znati na što obratiti pozornost.

Nastavite čitati

Bez kategorije

Uredite dom u crno – bijeloj kombinaciji

Klasična elegancija takozvanih ne – boja

crno-bijela-boja-interijeru-dom2
Foto: DOMnaKVADRAT

 

Dizajneri i arhitekti se slažu u ovome – uredite li dom u neutralnim bojama, dekorima i detaljima možete mu mijenjati lice kad god poželite.

 

crno bijela boja u interijeru dom2

 

Zato smo odlučili pokazati vam kako to napraviti s klasičnom kombinacijom takozvanih ne boja – vodimo vas u svijet crno-bijelih interijera.

 

Pogledajte video!

 

 

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Oglas

Izbor urednice