Povežimo se

panoramic

Oglas

Vrt / Eksterijer

Pevexov Smartool za predivno uređen vrt

Pevexov tim zadnjih je godina strateški razvio liniju vrtne mehanizacije koja pokriva sve potrebe vrtlara hobista.

Imamo kosilice, pile, trimere, kopačice i traktorske kosilice. Odnosno, sve što vam je potrebno da si uredite vrt, rekao je Hrvoje Miklošević, prodajni savjetnik iz Pevexa.

Pevex savjetuje – idealno je vrijeme za sadnju ruža

Smartool linija

Linije vrtne mehanizacije podijeljene su prema zahtjevnosti vrta, odnosno njegovoj veličini i karakteristikama površina na kojima će se koristiti. Tako je Smartool linija idealna za manje vrtove ravnijih površina. U tom se asortimanu nalaze kosilice raznih kubikaža motora s visokim funkcionalnostima te brojnim opcijama koje će osigurati lijep travnjak.

Osim što ima Hondin motor, ima 7 stupnjeva samog podešavanja visine košnje od 250 do 750 milimetara, uz to imate i malčiranje. Korištenjem opcije malčiranja, usitnjava se trava na fine komadiće i vraća se  nazad na travnjak, čime se dobije prirodna gnojidba vrta. Ako nećete malčirati, pokošena trava sprema se u košaru ili bočno izbacuje, dodao je Miklošević. 

A za košnju livada, preporuča se koristiti strižne kosilice.

Pri razvijanju svakog proizvoda posebna se pažnja posvetila specifikacijama kako bi se osigurala visoka kvaliteta uređaja, a istovremeno zadovoljile sve potrebe vrtlara.

U ponudi imamo motorne i električne pile te jednoručne pile koje su jednostavne za korištenje.

Ako orezujete drveće, voće oko kuće, odličan izbor je mala, ručna pila s kojom možete lako pristupiti svim granama. Ako ste negdje blizu kuće, blizu izvora struje, izaberite električnu pilu, a ako ste negdje u šumi ili negdje gdje nemate izvor električne energije, onda je motorna pila pravi izbor za vas.

U ponudi imamo i motorne kopačice. One su odlične za okopavanje vrta do 30 centimetara dubine, sa šest noževa koji se mogu skratiti na četiri, pojasnio je Miklošević. 

Smartool linija vrtne mehanizacije uključuje čak dvije vrste trimera dizajniranih za šišanje i oblikovanje rubova travnjaka. Trimeri nude visoke performanse zadržavajući jednostavnost korištenja. Ovaj pouzdan alat vrtlarski će posao učiniti lakšim i ugodnijim.

Veći i zahtjevniji tereni

Smartool Pro linija namijenjena je za veće i zahtjevnije terene te dugotrajniji rad u vrtu, a obje linije uključuju i traktorske kosilice idealne za velike travnjake.

Benzinske traktorske kosilice namijenjene su za velike površine. One također imaju opciju malčiranja, spremanja u koš ili bočnog izbacivanja, rekao je Miklošević za Dom na kvadrat.

Traktorske kosilice Smartool predstavljaju vrhunsku kombinaciju efikasne kosilice i praktičnog traktora, a namijenjene su za travnjake veličine do 6000 četvornih metara. Opremljene su snažnim motorima, velikim košarama za prikupljanje pokošene trave, a mogu kositi na sedam razina što ih čini prilagodljivima za različite uvjete. One imaju mogućnost podešavanja sjedala po visini, dolaze s ugrađenim LED svjetlima te kukom za prikolicu, što je često dodatna oprema.

Pevex je za kupce Smartool vrtne mehanizacije osigurao i servisni centar nudeći tako kompletnu uslugu.

pevex.hr

Nastavite čitati

Dom na kvadrat online

Sezona 18 epizoda 33

Nastavite čitati

Pratite nas na drušvenim mrežama

Izbor urednice