Petak, 22 Svibanj 2015 13:29

Uzgojite organski vrt na balkonu

homeogarden2 homeogarden2

Biljke za rast i razvoj zahtijevaju dobru kvalitetu tla i hranjivih tvari.

 

Za razliku od sintetičkih gnojiva i supstrata HomeOgarden proizvodi ne štete plodnosti tla i mikroorganizmima u tlu. HomeOgarden predstavlja novi testiran sistem opskrbe biljaka sa homeopatskim prirodnim pripravcima za biljke i namjenjen je za općenitu vrtlarsku upotrebu.

Organska zemlja Homeogarden, prirodni je, organski i višestruko upotrebljiv supstrat za sjetvu, sadnju i presađivanje svih vrsta biljaka. Zbog svoje jedinstvenosti poboljšava vodno - zračni režim u tlu i čini zemlju veoma rahlom, te na taj način zadržava vodu u tlu. Podloga je vrlo lagana i ne sadrži nikakve štetne kontaminate. Prilikom pripreme organskog vrta, supstratu treba samo dodati vodu.

Prirodni i biološki supstrati i gnojiva pomažu u prihranjivanju biljke te povećavaju stvaranje humusa, koji je ključan za rodnost zemlje. Pomoću ovakve vrste proizvoda, na vaš balkon ili terasu možete unijeti dašak prirode i uraditi sami sve potrebno za sadnju organskog vrta u kojem ćete zasigurno uživati, a pritom ćete također i očuvati okoliš.

 

Vrtni centar Šestine

 

 

NAJČITANIJE