Utorak, 13 Listopad 2015 14:11

Hrvatske pločice među svjetskom elitom

foto: Keramika Modus foto: Keramika Modus

Trendi pločice sa hrvatskim potpisom.

Najpoznatiji i najvažniji sajam keramike, sanitarija i kupaonskog namještaja Cersaie održan je po 33. puta u Bologni od 28. rujna do 2. listopada 2015. Na sajmu su izlagala 872 izlagača iz 39 zemalja. Više od 100.000 posjetitelja uživalo je u pogledu na novitete u industriji keramike i sanitarija.

 

Među izlagačima je bila i orahovačka Keramika Modus, jedini hrvatski predstavnik na sajmu. Njihov izložbeni prostor inspiriran prošlošću plijenio je pozornost posjetitelja.

 

keramika-modus-stand-cersaie-2015-dom2

 

Hrvatski je izlagač predstavio jedanaest novih kolekcija različitog dizajna i dimenzija, a promoviran je i novi format pločica za pod, dimenzija 40x40 cm.  

 

stand-cersaie-2015-keramika-modus-dom2 

 

Pogledajte fotogaleriju!

 

 

Keramička pločica može imitirati bilo koji prirodni ili umjetni materijal, a ono što ih oplemenjuje su dekori.  Ove su godine u trendu mozaici. Zbog sve popularnijeg industrijskog stila uređenja interijera cement se javlja u svim nijansama i izvedbama. Sve vrste kamena i ove su godine imperativ u dizajnu, a drvo se javlja u dvije krajnosti, ili kao savršeno obrađeno i glatko ili kao rustikalno. 

 

Keramika Modus

NAJČITANIJE