Ponedjeljak, 13 Srpanj 2015 11:05

Ukrasite dom kreativnim Glavatarima

Foto: Dom² - 'Glavatari' umjetnice Ane Grzunov Foto: Dom² - 'Glavatari' umjetnice Ane Grzunov

Kako biste u interijeru popunili prazan prostor na vašim zidovima, ne morate posezati za umjetničkim slikama ili već uobičajenim ukrasima poput tapeta, ogledala ili ukrasnih tanjura.

 

32-godišnja Ana Grzunov, suvlasnica Laboratorije zabave, domislila se svakako kreativnom rješenju za prazne zidove u interijeru. Uz pomoć novina, ljepila, vruće vode i nešto tkanine, nastali su Glavatari. Riječ je o simpatičnim životinjama u obliku jelena, magaraca, zečeva i sličnih životinja. Svaka od njih ima svoju osobnost, a nastale su kao rezultat Aninog talenta za rad rukama.

Spretne ruke ove mlade umjetnice recikliranim predmetima daji izgled i funkcije. Inspiraciju za Glavatare pronalazi u svakodnevici , a pri izradi, koristi se raznim materijalima i tehnikama kako bi ove neobične životinje našle svoje mjesto u kakvom domu.

Glavatari se, osim šarmom, ističu i spojem estetike i funkcionalnosti pa se bez problema mogu promatrati kao mala umjetnička djela koja daju poseban štih pri uređenju i opremanju interijera. Pogledajte video prilog u kojem vam predstavljamo ovaj drugačiji pristup dekoriranju doma.

 

 

NAJČITANIJE