Ponedjeljak, 06 Srpanj 2015 13:16

Makeover dnevnog boravka

Foto: Dom² - dnevni boravak Foto: Dom² - dnevni boravak

Dnevni boravak danas se s razlogom smatra središtem stana.

 

To je prostorija koja istovremeno udružuje više funkcija. Tamo čitamo i odmaramo nakon ručka, a uvečer je nerijetko pretvaramo i u spavaonicu. Stoga i stil njenog uređenja treba pomno izabrati kako biste se u ovom prostoru osjećali opušteno i ugodno. No, dnevni boravak čiji vam se izgled više ne sviđa ili vam je dosadio, možete promijeniti u kratko vrijeme i uz malo ulaganja, a za  dizajnersko uređenje doma mogu vam pomoći savjeti  arhitektice Helene Alfirević-Arbutine.

Uz nekoliko jednostavnih stručnih savjeta svom dnevnom boravku možete pružiti makeover u jednom danu i uz mali trošak. Ukoliko vam se čini da je vaša dnevna soba dosadna i monotona, vrlo ćete je lako učiniti veselijom poigrate li se bojama i nekim drugim detaljima.

Uređenje dnevnog boravka nudi bezbroj mogućnosti. No pri uređenju ili preuređenju najvažnije je da on odgovara vašim potrebama i sklonostima jer je upravo dnevni boravak prostor u kojem provodimo najveći dio slobodnog vremena pa ga je važno urediti na način da se u njemu osjećamo ugodno i opušteno.

 

Lesnina

 

 

NAJČITANIJE