Ponedjeljak, 15 Lipanj 2015 12:14

Daikin klime - najveći komfor uz najmanju potrošnju

Zahvaljujući tehnološkom napretku klima uređaji nove generacije su sve manji potrošači.

 

Inteligentni sustavi upravljanja kojima su opremljeni prate naše životne navike i tome prilagođavaju rad uređaja, racionalizirajući potrošnju energije i novca, te istodobno brinu o našem zdravlju. Dainikovi top modeli modernih klimatizacijskih uređaja odlikuju se upravo tim karakteristikama .

Nova Ururu Sarara prva je i zasad jedina toplinska crpka s jedinstvenom kombinacijom ovlaživanja, odvlaživanja, ventilacije i pročišćivanja zraka, koja prostoru daje maksimalan komfor u svako doba godine. Ovaj uređaj omogućava čak pet načina obrade zraka u jednom sustavu: njegovo grijanje ili hlađenje, ovlaživanje čak i prilikom grijanja, uklanjanje vlage bez gubitka topline, ventilaciju i svjež zrak u interijeru i uz zatvorene prozore, te konstantno pročišćavanje zraka tako da u prostoru nema alergena. Također, ona ima filtere s aktivnim ugljenom koji čiste zrak od bakterija i plijesni.

Daikin klima uređaji danas se više ne tretiraju kao stvar luksuza, već kao potreba. Udomaćili su se u velikim poslovnim centrima, hotelima, bolnicama ali i u stanovima. Daikin klima uređaji poznati su po svojoj izvedbi i pouzdanosti, a svojom kvalitetom i funkcijama pružaju savršeni komfor uz najmanju potrošnju struje.

 

Daikin

 

 

NAJČITANIJE