Utorak, 09 Lipanj 2015 12:26

Trendovski namještaj za terase, dječje sobe i blagovaone

Salone del Mobile je najvažniji sajam koji postavlja trendove u opremanju interijera u cijelom svijetu, a ove godine poručuje: „Ispričajte priču".

 

Priča se odnosi na stvaranje ugodne atmosfere te postavljanje vlastitih ideala ljepote u prostor. Trendovi nikako nisu zanemarili prostor terase u kojem su popuarne svijetle boje te garniture s velikim naglaskom na udobnost.

Kad je riječ o materijalima, njihova paleta je vrlo široka. U primjeni je i dalje vodeće drvo, a u kombinaciji s njim koristi se metal, staklo, plastika. Primjena tkanina je također vrlo popularna, pa su u modi tapecirane fotelje, stolice, kreveti, taburei. Oni se izrađuju i u kombinacijama materijala: drvo – tkanina, metal – tkanina ili plastika tkanina, što je posebno vidljivo u prostoru blagovaonice.

Sajam u Milanu odlično je mjesto da se industrija namještaja susretne s klijentima, ali i s dizajnerima interijera koji će uvesti nove trendove u sve prostore. Kombinacija stilova, razigranost i prirodni materijali i dalje vladaju svijetom interijera te donose bogatstvo i kreativnost u segment uređenja interijera.Donosimo novitete i stručne savjete kod uređenja interijera.

 

 

NAJČITANIJE