Utorak, 09 Lipanj 2015 11:51

Novi trendovi u rasvjeti te uređenju dnevnih i spavaćih soba

Ovogodišnji sajam namještaja u Milanu za 2015.godiniu donio je brojne trendove u rasvjeti te u dizajnu dnevnih i spavaćih soba.

 

Upotreba prirodnih materijala ili njihova imitacija, kao i uvođenje zelenila još su uvijek vrlo prisutni. Također, velika je pozornost posvećena i modernim oblicima rasvjete.

Kamin postaje nezaobilazan dio dnevnog boravka i spavaće sobe, a pri tome se misli i na kamine na bioetanol, koji se ne priključuju na dimnjak i mogu se postaviti u bilo koji stambeni prostor. U dnevnim boravcima, posebno je naglašena udobnost. Garniture za sjedenje tako su velikih dimenzija, s mogućnošću transformacije te popraćene udobnim foteljama i tabureima.

Sajam u Milanu pokazao je koji će trendovi prevladavati idućih mjeseci te na najbolji mogući način donio prikaz interijera budućnosti. Kombinacija stilova, funkcionalnost i prirodni materijali i dalje vladaju svijetom interijera te donose bogatstvo i kreativnost u suvremeno uređenje prostora.Uređenje i opremanje interijera donosi zanimljive novitete, pa pogledajte:

 

 

NAJČITANIJE