Utorak, 09 Lipanj 2015 11:42

Dizajn Miele kućanskih aparata

Imati savršene kućanske uređaje vrhunskih tehnoloških dostignuća u domu ostvarenje je snova svake moderne obitelji.

 

Odlika Miele kućanskih uređaja jest to što štede električnu energiju i vrijeme, a istovremeno omogućuju praktičnost i prilagođenost vašim potrebama. Upravo zato, Tvrtka Miele u suradnji s Hrvatskom komorom arhitekata nedavno je održala predavanje na temu "Sklad tehnologije i dizajna životnog prostora", a predavač je bio čelni čovjek Miele Design Centra Andreas Enslin.

S obzirom da su Mieleovi uređaji napravljeni da traju najmanje 20 godina, dizajneri moraju voditi računa o tome da kućanski aparati za nekoliko godina ne izgledaju staromodno. Također, u skladu sa zahtjevima novog tržišta, kućanski aparati sve više usvajaju tehnologiju i principe ekološke osviještenosti. Stoga je ideja stvoriti uređaje koji će koristiti energiju same kuće, kako bi se smanjila ukupna potrošnja energije i emisija CO2.

Kućanski uređaji u budućnosti će postati dio kuće. Kuhinja 21.stoljeća bit će društvena i radna zona, srce doma, mjesto odakle se upravlja kućom, ali i mjesto zabave i interakcije. Stoga Miele kućanski aparati svojim dizajnom i funkcijom svakako pokazuju da dizajneri grade mostove između tehnologije i ljudi i odgovaraju svim izazovima budućnosti.

 

 

NAJČITANIJE