Utorak, 09 Lipanj 2015 11:29

Airbrush tehnika u dizajnu interijera

Prilikom uređenja interijera, mnogi dizajneri služe se sličnim konvencionalnim metodama kako bi stari prostor obukli u novo ruho.

 

No, to nije uvijek slučaj. Mladi umjetnik i dizajner Marko Šubat krenuo je u svijet dizajnerskog uređenja doma to kako bi budućim vlasnicima interijera ponudio rješenja koja su hrabra, maštovita i svakako nekonvencionalna. S dovoljno iskustva iza sebe, Marko se upustio i u preuređenje vlastitog stambenog prostora kojem je zanimljivim intervencijama, uz pomoć supruge Nere, u samo tjedan dana udahnuo novi i šareniji život.

Još jedna zanimljiva metoda kojom se Marko poslužio u uređenju ovog prostora jest u airbrush tehnika. Riječ je o tehnici oslikavanja zračnim kistom koja omogućava precizno nanašanje boje u vrlo tankom i jednolikom sloju koji dobro prekriva bojanu površinu.

Inspiraciju za detalje  u stanu Marko i Nera crpili su s raznih mjesta, a sav se trud ipak isplatio jer danas žive u stanu koji uvelike odražava njihov stil i način života i nudi unikatan pogled u osebujan i kreativan šareni svijet interijera.

 

 

NAJČITANIJE