Utorak, 09 Lipanj 2015 10:11

Beton decoratif kao ukras svakog interijera

Ovisno o materijalu i načinu izrade, prostori koji nas okružuju mogu se pretvoriti u doista prekrasne ambijente. Jedan od njih je beton dekoratif.

 

Raspon ovih modernih materijala za gradnju kuće, koje se pojavljuju na površinama je raznolik pa se tako u interijerima sve češće koristi dekorativni ili ulašteni beton. Riječ je o betonu u unaprijeđenom obliku razvijenom na osnovi probranih vrsta cementa, finog pijeska, smola, dodataka te prirodnih pigmenata boja koji se primjenjuje u 2 tanka sloja ukupne debljine od 2 mm

Svaka površina izrađena ovim materijalom jedinstvena je, jer čak niti isti izvođač ne može izraditi dvije u potpunosti jednake površine odnosno ponoviti iste pokrete ruku dok aplicira materijal na danu površinu. Jednostavan je za obradu i vodonepropustan, a često se primjenje u interijerima uređenim u industrijskom stilu. U usporedbi sa sličnim premazima, dekorativni beton ima značajne prednosti.

Dekorativne obloge u posljednjih nekoliko godina postale su pravi hit u uređenju i opremanju interijera. Primjenom dekorativnog betona na površine u vašem interijeru zasigurno ćete vašem domu dati novi, uzbudljivi ugođaj i tako uživati u unikatnim i neponovljivim ambijentima.

 

Terra sol d.o.o

 

 

NAJČITANIJE