Ponedjeljak, 30 Ožujak 2015 13:15

Levitirajuće stolne lampe kao revolucija rasvjete

Foto: Dom² Foto: Dom²

Dizajneri iz dana u dan predstavljaju mnoštvo lampi koje mogu osvijetliti vaš dom, ali ujedno biti i originalni ukrasni predmet ili čak čudesna dopuna bilo kojem prostoru.

 

Upravo s tim na umu, rade i ove neobične lampe koje imaju jednu doista originalnu karakteristiku. Naime, svojim lebdećim dizajnom, one doslovno prkose zakonima gravitacija. Bez brige, ne radi se o nikakvom mađioničarskom triku, već je riječ o novom konceptu levitacije koji se temelji na elektromagnetskim valovima. Postoje dva modela lampi- Silhouette i Eclipse – i baziraju se na tehnologiji LED dioda, koje su ne samo energetski učinkovite već ih možete i prilagoditi vašem raspoloženju.

Moderna lebdeća svjetiljka trenutni je vrh ponude dekorativnih svjetiljki i dekoracija za dom uopće. Ova visoko tehnološka instalacija postat će najljepšim ukrasom u vašem modernom uređenom stanu i svojim dizajnom izazivati divljenje i čuđenje kod svakoga tko je pogleda. Dok će smireno sjenilo posve blagano lebdejeti rotirajući se u zraku, pobuditi će u vama opuštajući osjećaj ljepote i mirnoće. Ova atraktivna ambijentalna svjetiljka u svakom će trenutku doprinositi dobroj atmosferi i doživljaju u vašem domu.

Niska potrošnja energije, visoka učinkovitost i uštede, dugi vijek trajanja, velika otpornost sustava, dizajn i tehnologija integrirani su u ovo malo čudo modernih tehnologija. Levitirajuća svjetiljka tako postaje kombinacija znanosti i umjetnosti, a može se koristiti kao svjetiljka, dekoracija koja će dati originalni i futuristički štih svakom stambenom prostoru.

 

Led rasvjeta Lux d.o.o.

 

 

NAJČITANIJE