Ponedjeljak, 23 Ožujak 2015 12:30

LED trake za vanjsko i unutarnje uređenje

Foto: Dom² Foto: Dom²

Svaki interijer i eksterijer prilikom svog uređenja mogu se, ovisno o osvjetljenju, definirati kao intimni, romantični, temperamentni, svečani ili pak raskošni.

 

Kako bi se postigao maksimalan efekt uz minimalnu potrošnju energije za osvjetljenje je najbolje koristiti LED rasvjetu. U takvoj vrsti rasvjete danas sve više mjesta zauzimaju LED trake. To su zapravo male žarulje ravnomjerno raspoređene u plastičnoj cijevi koje imaju široku primjenu u interijerima, ali i eksterijerima.

Led trake idealno su rješenje za svaki moderan stan, a mogu imati dvostruku namjenu: dekorativnu i svjetlostnu. Vjerojatno najzabavnije mjesto gdje se može koristiti takva rasvjeta je kupaonica ili kuhinja. Zbog malih napona na kojima rade svjetlosne trake su vrlo malih dimenzija stoga ih je moguće ugraditi u bilo koji dio namještaja ili prostora.

Dobra upotreba svjetla može učiniti čuda pri uređenju i opremanju interijera. Led trake svakom će interijeru dati poseban efekt i istaknuti one dijelove prostora koje želimo te omogućiti opuštanje i uživanciju u originalnom i ugodnom ambijentu.

 

Led rasvjeta Lux d.o.o.

 

 

NAJČITANIJE