Ponedjeljak, 16 Ožujak 2015 14:25

Ideje za originalne krevete na kat

Foto: homedit.com Foto: homedit.com

Prilikom uređenja i opremanja interijera, postoji nekoliko različitih pristupa u stvaranju prostora za krevet kojim ćete na genijalan način uštedjeti prostor u domu.

 

Dječje sobe su jedne od najzahtjevnijih prostorija; potrebno je uskladiti želje djeteta s financijskim mogućnostima i kvadraturom prostora. Ukoliko sobu dijele braća ili sestre, prostor se može maksimalno iskoristiti postavljanjem okvira kreveta jednog iznad drugog, odnosno krevetom na kat. Čak i ako obitelj ima samo jedno dijete, može se u malom prostoru koristiti krevet na kat kako bi se dobio dodatni prostor za igranje ili učenje.

Kreveti na kat u potpunosti iskoriste vertikalni prostor u sobi i to mnogo bolje od dva spojena kreveta. No, osim u dječjim sobama, kreveti na kat često se koriste i u mnogim drugim prostorima manje kvadrature a koje dijeli nekoliko ljudi, poput studentskih domova i hostela.

 

 

 

 

Općenito, kada premjestite prostor za krevet gore, ostaje vam mjesta za puno više stvari, poput različitih polica i vješalica. Stoga, ukoliko u svojem domu želite osigurati ugodan kutak kojim ćete uštedjeti dragocjen prostor i interijeru dati zanimljiv vizualni dojam, svakako razmislite o krevetima na kat, koji i od najmanjih prostora izvlače maksimum.

 

Foto: homedit.com

 

NAJČITANIJE