Ponedjeljak, 16 Veljača 2015 16:00

Oplemenite dom namještajem crvene boje

Crvena boja temperamentna je, topla i dinamična. Ona je boja ljubavi, strasti, ali i hrabrosti.

 

Iako je se preporučuje koristiti u manjim količinama prilikom uređenja interijera, ne može se poreći kako crvenom bojom možemo osvježiti i najtmurniji prostor. U interijeru doma crvena se boja koristi kao poticaj radnoj energiji, buđenju emocija i poticanju senzualnosti.

Crveni namještaj postaje sve popularniji tijekom posljednjih nekoliko godina. Za suvremeni izgled vašeg doma, crvena fotelja ili trosjed postavljeni u dnevnoj sobi i dodat će moderan efekt vašem domu. Otvorenije crvene nijanse su bliskije minimalističkim uređenjima, a zagušene, tamnije klasičnim. Za one sklonije crvenoj samo u detaljima, preporučuje de za dnevni boravak odabrati crvenu fotelju, tabure ili dekorativne jastučiće. Na taj će način crvena bljesnuti samo na pojedinim, manje dominantnim elementima prostora, ali će svojim intenzitetom i dojmom koji stvara ipak biti zapažena u prostoru.

Uređenjem i opremanjem interijera crvenom bojom, unosite energiju, strast i ukoliko se odlučite koristiti crveni namještaj u interijeru, imajte na umu da on mora koordinirati s ostalim bojama u vašem domu jer unosite romantiku u svaki prostor, a njeno je trajanje bezvremensko.

 

Lesnina

 

 

NAJČITANIJE