Utorak, 10 Veljača 2015 10:15

Potpuni makeover dječje sobe uz minimalne troškove

Foto: Dom² Foto: Dom²

Dječje sobe višefunkcionalni su prostori u kojima se djeci trebaju osigurati kvalitetni uvjeti za spavanje, odmor, učenje i igru.

 

Djeca, ovisno o dobi i spolu, imaju različite potrebe, koje se, s obzirom na brzo odrastanje, mijenjaju, pa je uređenje i opremanje dječjih soba utoliko zahtjevnije. Da biste sve to mogli jednostavno i praktično popratiti, mogu vam pomoći stručni savjeti za uređenje dizajnerice interijera Jasmin Viner koja se uz pomoć djelatnika Drvosana upustila u projekt potpuni makeover jedne dječje sobe uz minimalne troškove.

Dječja je soba i radni prostor, koji školarcima mora pružiti maksimalan komoditet u smislu potrebne veličine radnog stola, popratnih sadržaja i mogućnosti što bolje koncentracije. Da bi učenje bilo što ugodnije, interijer sobe mora biti usklađen s potrebama i željama djeteta. Tako se u ovom prostoru krenulo od postojećeg radnog stola koji će biti prekrojen tako da nakon makeovera dobije sasvim novi identitet.

U uređenje dječje sobe svakako uključite i svog školarca jer ipak je on taj koji će najviše boraviti u prostoriji. Makeover dječje sobe izazov je, ali i uživanje, jer stvarate prostor koji će biti poticajan, maštovit i ugodan djetetu. Također, korištenjem već postojećeg namještaja znatno ćete smanjiti troškove uređenja dječje sobe i svom tinejdžeru omogućiti uživanje u opuštenom i veselom ambijentu.

 

Drvosan

 

 

NAJČITANIJE