Utorak, 03 Veljača 2015 11:15

Dolazi beba u dom - ovo morate pripremiti

Rođenje djeteta jedan je od najsretnijih trenutaka u životu roditelja.

 

Stoga i uređenje i opremanje sobe za bebe roditeljima predstavlja poseban izazov kako bi stvorili ugodno, veselo i šareno okruženje u kojem će njihovi mališani doista uživati. Roditeljima je svakako veliko zadovoljstvo pripremati se za dolazak novog člana obitelji, a svaka bebina priča počinje još od kolijevke. A izboru kolijevke, krevetića, odjeće i svih ostalih stvari za vašu bebu, može vam pomoći Lesnina uz stručne savjete dizajnerice interijera Jasmin Viner.

Neovisno o bebinom spolu, ambijent sobe treba biti prozračan stoga iz prostorije izbacite sve elemente koji ga opterećuju. Nakon što dijete preraste kolijevku, omogućite mu adekvatan krevetić. Svakako izaberite krevetić koji će bebi osigurati siguran i kvalitetan san i smjestite ga u svijetli dio sobe koji je što manje izložen zračnim strujanjima.

Kako bi vašoj bebi osigurali dodatnu sigurnost, potrebno je izabrati i adekvatna dječja kolica koja dolaze u raznim bojama i s raznim dodacima kao što su rukavice koje će mamama grijati ruke dok šetaju bebu. Osim toga, na bebin krevetić možete pričvrstiti razne šarene igračke, i zvečkice koje će pomoći stvaranju stimulativne okoline i vašoj bebi omogućiti miran i lak san i to u vrlo ugodnom okruženju koje ona i zaslužuje.

 

Lesnina

 

 

NAJČITANIJE