Print this page
Utorak, 18 Studeni 2014 13:45

Inspirativne boje jeseni u domu

Jesen je idealno doba da više pažnje posvetite uređenju svojeg interijera.

 

Kao inspiracija za uređenje doma, ovo godišnje doba u prvi plan postavlja boje i prirodne materijale. Sve nijanse žute, oker, narančaste, crvene i smeđe unijet će u prostor dašak jeseni.

Osnovna karakteristika svih boja, koje se pojavljuju kao jesenske u interijeru, jest toplina, koju prenose u prostor. U skladu sa sve većim padom vanjskih temperatura, topli interijeri postaju sve privlačniji za boravak i druženje s obitelji i prijateljima. Topli ugođaj doma naglašava se dodatno prirodnim materijalima i to ponajviše drvom s vidljivom strukturom i teksturom te stilom uređenja.

Za što bolje opuštanje u spavaćoj sobi, odaberite smirujuće nijanse jesenske palete boja. Uz standardne nijanse žute i smeđe, uvedite i malo brončane, koja se može pojaviti na dekorativnim jastučićima i cijeli ugođaj podići na profinjeniji nivo. Naglašeno uzglavlje kreveta, dekorativne noćne lampe i topla podna površina, osigurat će atraktivan izgled spavaće sobe. I na kraju, nezaobilazna jesenska dekoracija jesu i svijeće. Na sredini stola postavite kao što su jabuke i bundeve, a u veću bundevu postavite svijeću. Zamijenite svoje ljetne svijeće i stalke sa svijećama u jesenskim bojama. Čak i kad ne svijetle, svijeće svojim bojama u interijeru donose toplinu i ljepotu.

 

 

Povezani članci