Utorak, 04 Studeni 2014 13:45

Moderno rješenje za uređenje interijera - rolo zavjese

Foto: Dom2 Foto: Dom2

Zavjese, iako se koriste za zaštitu od sunca, u našim stanovima imaju i dekorativnu ulogu.

 

Da bismo postigli sklad pri uređenju i opremanju interijera, potrebno je najprije postaviti namještaj, tepihe i rasvjetu. Nakon toga možemo pravilno odabrati materijal, boju i stil zavjesa te biti sigurni da će one nadopuniti prostor i dati mu završni sjaj. Danas na tržištu imamo veliki izbor zavjesa, a sve su popularnije rolo zavjese.

Više o modernim rolo zavjesama saznali smo u Aluprotektu. Rolo zavjese najviše se koriste za zaštitu od sunca u prezentacijskim dvoranama, ugostiteljskim objektima i poslovnim prostorima. Nekada su se standardno postavljale i u stambenim zgradama, gdje su uz rolete služile za zamračivanje interijera. No, suvremene rolo zavjese u posljednjih su desetak godina postale imperativ modernih interijera zahvaljujući širokoj paleti boja, dezena i sistema koji se nude na tržištu.

Osim ručno, roloi se mogu spuštati i podizati i automatski. Zavjesama s motoriziranim vođenjem prekrivaju se i velike ostakljene površine, standardnih i nestarndardnih dimenzija. Izborom adekvatne rolo zavjese, u interijeru ćete postići spoj jednostavnosti i funkcionalnosti s elegancijom i ljepotom koja nam je sve više potrebna u modernom načinu života.

 

Aluprotekt

 

 

NAJČITANIJE