Utorak, 21 Listopad 2014 10:46

Povećajte energetsku učinkovitost uz subvencije - Daikin

Važnost korištenja obnovljivih izvora energije u kućanstvima, danas sve više postaje neizostavni dio svakodnevice.

 

S obzirom da su uređaji koji omogućuju korištenje takve energije obično skuplji, Daikin nudi dva programa proizvoda koji su obuhvaćeni programima sufinanciranja - program korištenja obnovljivih izvora energije i program poboljšanja energetske učinkovitosti. U programu poboljšanja energetske učinkovitosti, uređaji koji mogu biti subvencionirani su kondenzacijski plinski bojler i uređaj za prozračivanje s povratom topline.

Za kućanstva koja žele zamijeniti svoje stare kotlove, Daikinova hibridna toplinska pumpa  je očiti izbor. Može biti instaliran brzo i uz minimalne neugodnosti jer se unutar kuće obavlja mala količina radova. Unutarnje jedinice, poput hidrauličke jedinice i plinskog bojlera, nalaze se u istom prostoru kao i prethodno korišteni plinski bojleri, radijatori te se koriste postojeći plinovodi, što također smanjuje troškove instalacije.

Upotreba obnovljivih izvora energije je jedna od ključnih komponenti održivog razvoja koja omogućava racionalne ekonomske, ekološke i socijalne efekte. Za sve informacije u vezi prava na ostvarivanje subvencija, svakako se obratite nadležnoj jedinici lokalne ili područne samouprave na čijem se području nalazi Vaša obiteljska kuća i omogućite si zdravu i ekološki orijentiranu svakodnevicu još danas.

 

 

Daikin

 

NAJČITANIJE