Ponedjeljak, 29 Rujan 2014 16:00

Saznajte kako odabrati sobu za učenike - Lesnina

Foto: Dom² Foto: Dom²

Dolaskom jeseni i nove školske godine aktualizira se pitanje uređenja i opremanja sobe ili prostora u kojemu će vaš đak boraviti većinu vremena iduće školske godine.

 

Budući da je to prostor u kojemu mora obavljati aktivnost koja mu nije najdraža, cilj je učiniti prostor za učenje njemu što ugodnijim, ali i funkcionalnim. U potrazi za namještajem svratite u Lesninu u kojoj ćete pronaći velik izbor odgovarajućeg namještaja. Dobro organiziran radni stol ili kutak za učenje i pisanje domaćih zadaća mnogo će olakšati izvršavanje školskih obaveza svakom učeniku. No, prilikom izbora namještaja, morate voditi računa o još nekoliko vrlo važnih faktora.

Prema riječima arhitekata, dječja soba više nije samo mjesto za igru i treba imati i dozu ozbiljnosti, tako da se u njoj nalazi kutak za učenje i rad, ali i ostaje prostor za igru sa društvom. Također, prilikom izbora namještaja nije nužno voditi pretjeranu brigu oko toga je li on pogodan za djevojčice ili pak dječake.

Psiholozi preporučuju da dječja soba bude što veselija i šarenija, jer će tako dijete u njoj biti raspoloženije za učenje, te kreativnije u igri. Izborom kvalitetne sobe za djecu i mlade, stvorit ćete interijer koji će djetetu biti ugodan za igru i sve ostale školske aktivnosti i obaveze.

 

 

Lesnina

 

NAJČITANIJE