Nedjelja, 27 Travanj 2014 18:05

Jamie Oliver roštilji napokon kod nas

JO roštilji od lijevanog željeza i čelika s termometrom, grijanim policama za hranu za vrhunski užitak cijele obitelji i svih gostiju

 

U prodajne centre Lesnine stigli su vrhunski roštilji koje potpisuje Jamie Oliver. Ime jednog od najpoznatijih kuhara današnjice jamči kvalitetu i vrhunsku razinu izrade, a roštilji su namijenjeni svima - bez obzira je li riječ o iskusnom stručnjaku za meso ili nekome tko jednostavno obožava društvo prijatelja i vrtne zabave.

 

Roštilj Jamie Oliver Dom2

 

Jamie Oliver u svojoj širokoj liniji proizvoda nudi kvalitetno rješenje za male i velike obitelji. Svaki roštilj sadrži maksimalnu površinu za pečenje, a izrađen je u kombinaciji od lijevanog željeza i nehrđajućeg čelika što cijeloj konstrukciji jamči dugovječnost bez obzira na čestu upotrebu.

 

Roštilj Jamie Oliver Dom2

 

 Roštilj Jamie Oliver Dom2

 

Isto tako „ova igračka za muškarce" sadrži niz praktičnih dijelova i nastavaka, pa tako Jamie Oliver roštilj u svojem poklopcu ima ugrađen termometar, a masivniji modeli posjeduju i grijane police koje čuvaju optimalnu toplinu već pripremljene hrane. Tu su i kotači koji osiguravaju mobilnost.

 

Roštilji Jamie Oliver imaju sve za savršenu pripremu hrane bilo kada.
SVAKA HRANA NA ROŠTILJU JOŠ JE BOLJA!

 

jamie1

 

NAJČITANIJE