Petak, 13 Prosinac 2013 14:58

Veseli digitalni print na rolo i panel zavjesama

Dekori oplemenjuju prostor, a dom bez njih djeluje prazno i bezlično. Panel i rolo zavjese pružaju zaštitu od pogleda i sunca, no imaju i vrlo snažnu dekorativnu ulogu.

 

Hrvatska tvrtka DUT interijeri sudjelovala je u Valenciji u Španjolskoj na B2B sastancima sa vodećim tvrtkama španjolske tekstilne industrije. Zanimljivost ovog druženja je što se na jednom mjestu, osim uvida u nove trendove, mogla usporediti trenutna ponuda svih španjolskih proizvođača, mogućnost odabira i usporedbe kvalitete i cijena proizvoda, rokova isporuka i slično.

Svojom posebnošću posebno valja istaknuti digitalni print na rolo i panel zavjesama koje svakom prostoru daju dodatnu dinamiku, a DUT interijeri će ih uskoro imati u ponudi. Izbor digitalnog printa je velik, primjenjiv u mnogim interijerima - od dnevnih i dječjih soba, ureda, poslovnih prostora...

 

Digitalni print panel Dom2

 

Raskošna polja lavande na rolo i panel zavjesama interijer povezuju s prirodom, dok se prikazi svjetskih prijestolnica najbolje uklapaju u suvremene, urbane interijere.

 

Digitalni print panel Dom2

 

Organizator druženja je španjolski ATEVAL, udruženje proizvođača tekstilne industrije, a okupljanje je osmišljeno kao susret proizvođača s kupcima iz gotovo cijelog svijeta.

 

Digitalni print panel Dom2

 

 

 

NAJČITANIJE