Utorak, 17 Srpanj 2012 16:01

Potkrovlje s notom ženstvenosti

Kvalitetna toplinska izolacija i pomno izabrani dekori od pokrovlja će učiniti ugodan i atraktivan životni prostor. Kojim detaljima i bojama, pri uređenju potkrovalja, u taj prostor unijeti dašak ženstvenosti, pročitajte u nastavku.

 

Donedavno zanemarivani dio doma, potkrovlja su u nekoliko proteklih godina stekla popularnost – velike količine prirodne svjetlosti i nerijetko prekrasni panoramski pogled na grad, samo su neki od razloga. Osim neizostavne dobre toplinske izolacije, u tavanske prostore još je preostalo udahnuti život namještajem i detaljima. Ako svoj dom poželite dekorirati u ženstvenom, razigranom stilu, učinite to antiknim namještajem i bojama i materijalima koji u dom unose šarenilo etničkog stila.

 

Potkrovlje Dom2

 

U interijeru prikazanom na slici prevladavaju smeđa i bijela boja, koje su upotpunjene tek ponekim detaljem u osvježavajućoj crvenoj i ružičastoj. Primjerice, atmosferu u dnevnom boravku podiže crvena fotelja te lampa i zavjese u istoj boji, dok će pozitivna energija crvenog kuhinjskog elementa nadahnuti svakog pravog gurmana.

 

Potkrovlje Dom2

 

Ružičasti jastuci u dnevnoj sobi i ručnici u kupaonici prostoru daju potrebnu mekoću, a šarm rustikalnog, bohemskog stila prožime cijeli interijer u obliku pletenih košarica, drvenog namještaja i ciglenog zida.

 

potkovlje_s_notom_zenstvenosti_4

 

Tako je stvoren prozračan prostor u kojemu vesela atmosfera 70-tih i 80-tih pruža dobrodošlu pauzu od monokromatskih, pomalo sterilnih modernih interijera.

 

NAJČITANIJE