Utorak, 30 Kolovoz 2016 11:13

Vino uvijek ohlađeno na pravu temperaturu

foto: Miele foto: Miele

Miele kompaktni ugradbeni hladnjak za vino  

 

Gosti dolaze u neočekivani posjet. Nudi se piće. Može čaša vina? I ovdje situacija postaje napeta: Vino se mora donijeti iz podruma ili iz smočnice – i nije uvijek na pravoj temperaturi. Praktično i elegantno rješenje dolazi u obliku novog uređaja za hlađenje vina Miele: uređaj nije mnogo veći od mikrovalne pećnice, s lakoćom se uklapa čak i najmanje kuhinje, a poglede privlači i u dnevnom boravku.

 

miele ugradbeni hladnjak za vino kuhinja dom2

 

S visinom od samo 45 cm, vinski hladnjak KWT6112IG ed/cs – da predstavimo proizvod punim imenom - i dalje pruža dovoljno prostora za 18 boca vina. To je više nego dovoljno za malu količinu odabranih vina za ugodne večeri kod kuće. U hladnjak stanu čak i boce šampanjca, zato što se razmak i smjer rešetki niše može prilagođavati bocama (FlexiFrame Plus).

 

miele ugradbeni hladnjak za vino zatvoren dom2

 

Dvije od tri niše mogu se razvući, a praktičnosti pridonosi uredan raspored zajedno s LED rasvjetom i magnetskim rubom polica na koji se kredom mogu ispisati nazivi vina.

 

miele ugradbeni hladnjak za vino otvoren dom2

 

Zahvaljujući svome jednostavnom dizajnu temeljenom na toniranom staklu, nehrđajućem čeliku i crnom stražnjem okviru, ovaj uređaj za vino Miele PureLine dizajna lijepo se uklapa u sofisticirani namještaj i opremu. To je dodatno naglašeno mehanizmom za otvaranje bez ručki Push2open: Na dodir prsta, vrata se lagano otvaraju, omogućujući potpuno otvaranje vrata povlačenjem kako biste dodali ili uklonili boce. Vrata se zatvaraju jednako nježno i automatski (SoftClose mehanizam) kako bi se spriječilo tresenje boca.

 

miele ugradbeni hladnjak za vino temperatura dom2

 

Uređaj je dizajniran tako da apsorbira vibracije, a, na samo 34 dB, tih je poput šapta. Filtar s aktivnim ugljenom sprječava širenje neugodnih mirisa. Jednostavno i jasno korisničko sučelje koristi elektronsko upravljanje na dodir (TouchControl). Raspon temperature kreće se od + 5 ° C do + 20 ° C. Uređaj ima A + razred energetske učinkovitosti.

 

 

NAJČITANIJE